ANICA I ROBERT KOVAČ

U očekivanju treće bebe

Anica Kovač, nekadašnja prva pratilja Miss svijeta i supruga nogometnog reprezentativca Roberta Kovača, igrača Borussije iz Dortmunda, bila je najveselija, a sa svojih 1,83 centimetra (plus cipele s visokim potpeticama) i najviša uzvanica na svadbi Ive i Boška Balabana. A za to je imala i poseban razlog. Uz to što je pred oltarom vidjela svoje drugogodišnje prijatelje i prisustvovala krštenju njihova sina Ivana, otkrila je da čeka i treće dijete.

Anica se na vjenčanju pojavila besprijekorno dotjerana. Odjenula je crnu minihaljinu Roberta Cavallija, preko koje je u crkvi prebacila ljubičastu pašminu, a mnoge je iznenadila i njezina kratka, asimetrično oblikovana frizura. Usko pripijena haljina nije odavala ranu trudnoću, ali je sretno lice odavalo buduću mamu koja se posebno razgalila kad je zapjevao njezin omiljeni pjevač Halid Bešlić. A bila je i glavna na plesnom podiju u restoranu Okrugljak.

– Oboje obožavamo djecu pa ćemo se odmah nakon vjenčanja “bacit” na posao – našalila se Anica Kovač na dan svoje svadbe. Ona i Robert Kovač vjenčali su se prije šest godina u Crkvi Svetog Križa, a večeru za rodbinu i prijatelje priredili su u Kristalnoj dvorani hotela Opera. Godinu dana kasnije uživali su u prvim danima roditeljstva uz svoju kćerkicu Leticiju, a prije godinu i pol dobili su i sina Marka. Neki bi rekli da je to idealna kombinacija i “stali”na tome, ali ne i Anica i Robert. Za njih dječjeg smijeha nikada previše.

Marijana Marinović

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Ako želite saznati više pročitajte tekst u tiskanom izdanju Glorije broj 698 ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
12. svibanj 2024 02:40