SVE MU JE OPROSTILA

U NOVOJ GLORIJI Snježana i Rajko Dujmić - razarajuća ljubav

Romantične geste i ljubavne pjesme, ali i poroci, svađe, udarci i rehabilitacije obilježili su 25 godina braka zagrebačkog hit mejkera i njegove supruge, a taj ljubavno-destruktivni odnos kulminirao je tučnjavom i njegovim odlaskom u zatvor, ispred kojeg ga je ona dočekala – zagrljajem.

Jedan od najplodnijih hrvatskih skladatelja, 61-godišnji Rajko Dujmić, prije tri tjedna završio je u pritvoru jer je fizički napao svoju devet godina mlađu suprugu Snježanu, koja je u panici molila susjede da pozovu policiju. Pa ipak, kad je 25. rujna izlazio iz Remetinca, nakon što se pozdravio sa svojim odvjetnicama i sinom, prišao je njezinom automobilu u kojem ga je ona satima čekala i kroz otvoreni je prozor zagrlio – baš kao i ona njega.

Iako si, navodno, ne bi smjeli uopće prići. Nakon toga ona je otišla kući, a glazbenika je sin odvezao u Klinički bolnički centar Zagreb, gdje je zadržan zbog srčanih problema.

Snježana Dragojević Harapin i Diana Šetka

Što se sve događalo proteklih mjeseci i što je prethodilu Rajkovom ekscesu, ali i priču o njihovih 25 turbulentnih godina čitajte u novoj Gloriji koja je na kioscima od 1. listopada.

A u novom broju potražite i prvi kupon za nagradnu igru u kojoj možete osvojiti novi Opel Karl.

Linker
27. travanj 2024 20:52