Saša Četković
U NOVOJ GLORIJI

U NOVOJ GLORIJI Pero Galić - roker kojem je obitelj na prvom mjestu

Pero Galić (45), koji u svibnju obilježava trideset godina pjevačke karijere, u lipnju će nastupiti na CMC festivalu u Vodicama s pjesmom ‘Za svaku tvoju suzu’, a raskošnim spotom koji je Opća opasnost snimila za tu pjesmu, osim što slavi obljetnicu, želi odati i priznanje rodnom kraju.

Snimanje spota za baladu ‘Za svaku tvoju suzu’ najzahtjevniji je projekt u koji se ta grupa upustila. Snimalo se, naime, puna dva tjedna, uz sudjelovanje više od 100 glumaca i statista iz Županje i okolice. Kako je riječ o ljubavnoj priči iz 30-ih godina prošlog stoljeća, pazilo se da svaki detalj, od nošnji i frizura do svakodnevnih predmeta i lokacija snimanja, odgovara tom vremenskom razdoblju.

Osim što je jedan od najdugovječnijih slavonskih rokera, Pero Galić ujedno je i pravi obiteljski čovjek: sa suprugom Ivankom je već 29 godina, od toga 23 u braku, imaju sina Sebastijana i kći Dajanu te unuka Davida, a primjerom pokazuju kako i četiri generacije mogu složno živjeti pod istim krovom – naime, uz djecu i unuka s bračnim parom Galić žive i Perini roditelji Ivo i Ana.

Kako je tekla glazbena i osobna priča županjskog rokera sve od 1985. godine, kakve je sve preobrate doživio, čemu je uvijek ostao vjeran te ima li osjećaj da je uspio pročitajte u novoj Gloriji koja je na kioscima od 7. svibnja.

Linker
26. travanj 2024 06:34