NOVI IZAZOVI POPULARNOG KOMIČARA

U NOVOJ GLORIJI Ivan Šarić: Korana me naučila hodati u štiklama

Komičar iz Zadra pokazao je u showu Tvoje lice zvuči poznato kako i dvometraši mogu balansirati na štiklama broj 48 – a to zahvaljuje svojoj djevojci Korani Gvozdić, koja je s njim trenirala ženstveni hod.

Iako Tvoje lice zvuči poznato izgleda kao zafrkancija Ivan Šarić tvrdi da je riječ o ozbiljnom i zahtjevnom projektu u kojem se svi jednako trude, i kandidati i cijela ekipa showa. Kaže da na jednoj njegovoj preobrazbi radi sedam osoba – od šminkanja, friziranja i odijevanja do depilacije i maskiranja – te da pjevačke i plesačke probe traju cijeli dan.

– Da bih se uživio u ulogu, gledam nastupe i intervjue zvijezda koje me dopadnu na fotoruletu, slušam kako govore, gledam kako gestikuliraju… Cura me je, pak, naučila hodati u štiklama. Postao sam veća žena od nje, a posuđujem i njezine stvari – šali se Ivan Šarić, kojem je djevojka Korana Gvozdić (32), TV voditeljica i diplomirana ekonomistica zaposlena u marketinškoj agenciji, najvjerniji navijač.

Damir Leljak i Marijana Marinović

Kako ga je djevojka pripremala za ulogu žene, kakve su bile reakcije njegovih roditelja na njegov nastup u Tvoje lice zvuči poznato kao i još niz zanimljivosti iz života ovog mladog hrvatskog komičara čitajte u novoj Gloriji koja je na kisocima od 17. rujna.

Linker
22. travanj 2024 09:17