Ivan Posavec
U NOVOJ GLORIJI

U mojoj liberalnoj karanteni ipak nema seksa

Novi izbornik hrvatske nogometne reprezentacije otkriva kako motivira igrače i zašto mu supruga ne dolazi na utakmice te priznaje da, iako je izučeni elektroničar i bivši vlasnik TV servisa, danas više ne bi znao popraviti televizor.

Nakon Berlinčanina Nike Kovača, izborničku palicu preuzeo je rođeni Zagrepčanec i marku- ševački zet Ante Čačić, stručnjak koji će iduće godine proslaviti 30 godina trenerskog staža.

Zašto ste liberalizirali režim karantene?

– Dok smo tih desetak dana u izolaciji, meni je jako važno da se igrači osjećaju ugodno, da na trening dolaze raspoloženi. Za mene je nelogično da na doručak svi dolaze u isto vrijeme pa sam uveo da se može doći od 7 do 10. Na ručak i večeru idu svi u isto vrijeme. Da im zabranim mobitele, samo bih im stvarao nervozu. Iako stalno gledaju u te mobitele, ni jednom od njih nije zazvonio ni za stolom niti u autobusu. Što se tiče djevojaka i žena, niti jedna nije došla kod igrača u sobu, to su priče koje ja uopće ne razumijem. Kad su slobodni, ako im netko dođe u foaje hotela, pa to je normalno, nisu u zatvoru.

Nevio Pintar

Cijeli intervju o kojem priča o svome privatnom životu, odrastanju i obitelji, profesionalnom razvoju te najvećem izazovu u karijeri čitajte u novoj Gloriji koja je na kioscima od 19. studenog.

Linker
15. travanj 2024 22:48