SUPERTALENT

U finale idu Tihomir Bendelja i Step by Step

Iako je zbog svoje strasti za twirlingom često bio metom podsmjeha, 15-godišnji Tihomir Bendelja sve je naporne sate vježbanja uspješno naplatio u showu Supertalent. Virtuozne akrobacije s dvije palice oduševile su žiri, ali i publiku, koja je Tihomira telefonskim glasovima odvela u finale.

– Doma ću napraviti veliku feštu – uzbuđeno je rekao Tihomir Bendelja, učenik varaždinske gospodarske škole, te ujedno za finale najavio točku s – tri štapa.

– Večeras smo imali samo jedan izuzetan nastup, a to je bio Tihomir – kazao je član žirija Dubravko Merlić, koji je na trećoj polufinalnoj večeri bio lake ruke, pa je nekoliko puta stiskao X u znak nezadovoljstva onime što vidi na pozornici.

Šansu da zajedno s Tihomirom odu u finale imali su 4-godišnji bubnjar Lenny Damijanić, koji je za vrijeme nastupa s ocem otpjevao i “Fridu” Psihomodo Popa, i plesna skupina Step by Step, koji su oduševili inventivnom koreografijom. Nakon duljeg dogovaranja, žiri je, ali ne jednoglasno, u finale ipak pustio plesače.

– Duhovito, usklađeno, bilo mi je super – komentirao je Dubravko Merlić njihovu točku.

Svoj nastup u Supertalentu tako su završili Gradske limene glazbe Daruvar 1922 (nastupili s pjesmom “YMCA”), plesna skupina Floor Shakers Crew, beatboxer Marijan Gačić

Linker
20. travanj 2024 06:48