ZVIJEZDE PJEVAJU

U dvoboju jednakih, ispali Duško i Ivana

U finalnoj emisiji treće sezone zabavno-glazbenog showa “Zvijezde pjevaju”, žiri se nije htio miješati. Natjecateljskim parovima podijelio je (zaslužene) maksimalne ocjene i prepustio publici da za pobjednika odabere svojeg favorita. A publika je odabrala – Natali Dizdar i Dražena Čučeka.

Zadarska pjevačica i zagrebački glumac od samog početka showa bili su među najhvaljenijim parovima, ali uvijek nekako u sjeni Ivane Kindl i njezinog partnera Duško Modrinića. No, u finalu su oduševili izvedbama pjesama “Jednom kada noć”, “A šta da radim” i, posebno, “Loše vino” te su uspjeli trijumfirati ispred “ljutih konkurenata”.

– Hvala svima, mami, tati, publici… – govorila je uzbuđena Natali nakon što je proglašeno da su ona i Dražen pobjednici.

“Poraženi”, pak, nisu bili pretjerano tužni. Ivana Kindl nije uspjela ponoviti prošlosezonsku pobjedu, kada je trijumfirala s Nikšom Kušeljom, ali nakon što su ona i Duško Modrinić izveli svoje tri pjesme u finalu, malo tko ih je mogao nazvati gubitnicima. Hvalospjevi žirija i aplauz publike u studiju dokazali su njihovu kvalitetu, ali mogao je biti samo jedan pobjednički par…

Pobjednički show upotpunili su laureati iz prve dvije sezone, Lamija Alečković i Nikša Kušelj, koji su otpjevali duet “Summer Wine”, a dubrovački glumac ujedno je iskoristio priliku i najavio da će uskoro ozbiljnije zaploviti u glazbene vode.

Linker
25. travanj 2024 02:15