ROBERT PATTINSON

U bijegu od tinejdžerica naletio na taksi

Američki glumac Robert Patttinson (23) bježao je u četvrtak od razuzdanih obožavateljica i skoro stradao na ulicama Manhattana. Zvijezda filma “Sumrak“, koji je u New York stigao na snimanje filma “Remember Me“, nastojao je pobjeći od horde obožavatelja pa je nesmotreno pretrčao cestu gdje ga je umalo ozbiljnije ozlijedio taksist koji je, srećom, na vrijeme je zakočio. Pattinson je bio omamljen lakšim udarom, ali nije teže ozlijeđen te je samo odšetao svojim putem nakon incidenta.

Ekipa filma „Remember Me“ tvrdi da atraktivni glumac proslavljen ulogom vampira Edwarda Cullena, redovito privlači horde raspamećenih obožavatelja tijekom snimanja. Kao rezultat tog neugodnog opsjedanja, glumac je bio prisiljen unajmiti dodatno osiguranje uz tjelohranitelje koje angažiraju iz producentske kuće Summit Entertainmenta, a izvori tvrde da je Pattinson unatoč svemu zadržao pozitivan stav prema situaciji.

– Mislim da ipak cijeni njihovu pažnju. U svakom slučaju, ne diže veliku strku oko toga. On je smiren i tih momak. Misli da je čudno što ljudi kampiraju blizu seta samo da bi ga uspjeli vidjeti na trenutak, ali zahvalan je zbog toga – objasnio je član filmske ekipe.

Za Pattinsona se inače šuška da je u vezi sa svojom glumačkom kolegicom, 19-godišnjom Kristen Stewart. Ona je prije samo nekoliko mjeseci demantirala glasine da je u vezi s kolegom, tvrdeći da su oni samo prijatelji koji su se zbližili na snimanju filma. Par je proljetos završio i snimanje filma “New Moon”, nastavak “Sumraka”, koji će se početi prikazivati u listopadu.

Gordana Kolanović

Linker
02. svibanj 2024 22:09