MAKSIM MRVICA

Tužni povratak u Hrvatsku

Nedugo nakon što je u ponedjeljak objavljeno da je Slavko Mrvica, 24-godišnji brat pijanista Maksima Mrvice (33), smrtno stradao na Bjelolasici, pedesetak automobila zbilo se s obje strane ulice Đure Đakovića na šibenskom Šubićevcu. Ljudi u crnini, vidljivo potreseni i nijemi od boli, izlazili su iz njih i olovnim korakom prilazili kući roditelja nesretnog mladića da bi im izrazili sućut i bili im pri ruci u najtežem trenutku njihova života.

MAKSIM MRVICA Tragičan gubitak brata

Maksim Mrvica tragičnu je vijest doznao u Londonu, gdje živi posljednjih godina. Tonči Huljić, njegov skladatelj, menadžer i prijatelj, nekako je smogao snage da mu javi što se dogodilo. Slavni pijanist, koji je trebao doći u Hrvatsku za koji dan, jer je 21. veljače imao zakazan koncert uoči otvaranja atletskog mitinga u splitskoj Spaladimum areni, odmah je odjurio na aerodrom i uzeo prvi let do najbližeg odredišta. Bila je to Ljubljana. A dalje je nastavio autom.

Više o najtežim danima u životu Maksima Mrvice i događajima koji su prethodili smrti njegovog brata Slavka pročitajte u novom broju Glorije, koja na kioske dolazi u četvrtak, 19. veljače.

Linker
18. travanj 2024 08:09