LIJEPA TRUDNICA

Trudnički trbuščić Dine Štern

Nakon nešto više od godinu dana veze, koju se započeli u tajnosti jer je još uvijek trajala njezina brakorazvodna parnica s tadašnjim suprugom Eduardom Bočkajem, Dina Štern , 35-godišnja marketinška me­nadžerica u farmaceutskoj industriji, i sedam godina stariji odvjetnik Ljubo Pavasović Visković očekuju dijete.

Kći poduzetnika Davora Šterna i Ranke Padovan Štern, predstojnice Kliničkog zavoda za dijagnostičku i intervencijsku radiologiju zagrebačke bolnice Rebro, navodno je u trećem mjesecu trudnoće te bi trebala roditi krajem rujna. Njoj će ovo biti treće dijete – iz braka s bivšim suprugom ima sinove Karla (8) i Vitu (5), dok će se splitski odvjetnik sa zagrebačkom adresom po prvi puta naći u ulozi oca.

Sretnu vijest Dina je nastojala sakriti od medija, no njezino “drugo stanje” dalo se naslutiti još prije nekoliko tjedana, kada joj se tijekom šetnje zagrebačkom Špicom jasno nazirao trudnički trbuščić.

– Drago mi je što je moja bivša supruga dobila novu šansu za ljubav – izjavio je Eduard Bočkaj, kada je otkrivena veza Dine i Ljube. Osim novu šansu za ljubav, lijepa doktorica medicine, blagoslovljena je dolaskom još jednog djeteta.

Linker
01. svibanj 2024 02:40