PR
HIDRATIZACIJA TIJELA

Trudnice, oprez! Nemojte jesti za dvoje, pijte za dvoje!

Pijenjem prirodne mineralne vode smanjuje se umor, a povećava hidratizacija tijela. Visoki sadržaj minerala u mineralnoj vodi Donat Mg ima brojne pozitivne učinke na organizam.

U skladu s istraživanjem agencije EFSA3, magnezij pozitivno utječe na:

  • ravnotežu elektrolita,
  • smanjenje umora i iscrpljenosti,
  • funkcioniranje živčanog sustava,
  • zdravlje kostiju i zubi,
  • podjelu stanica i sintezu proteina,
  • probavu.

Od prvog otkucaja srca, svodovi majčinog trbuha naš su svijet.

Život žene pruža joj priliku da i sama bude cijeli svijet bebi u trbuhu. Njezin sustav podrške, njezin štit i kontakt sa svijetom.

FOTO: PR

U trudnoći je potrebno posebnu pozornost posvetiti kretanju, pravilnoj prehrani te unosu vitamina i minerala. Trudnoća je jedno od najljepših razdoblja u životu svake žene. Tijekom trudnoće dolazi do povećane potrebe tijela za magnezijem, mineralom kojim je Donat Mg najbogatiji. Prirodna mineralna voda, s više od 400 godina tradicije, na prirodan način ublažava trudničke tegobe, kao što su žgaravica, probavne smetnje, grčevi u mišićima i umor.

Svi smo nestrpljivi i na internetu tražimo ono što nas zanima, ali nas ponekad neke informacije prestraše ili nas zbune. Mi smo se potrudili da pronađete prave informacije i sustav podrške od majki s iskustvom.

Dnevnik tog prekrasnoga razdoblja možete obogatiti ako podijelite svoje mišljenje i iskustvo na www.trudnica.mg .

Tu možete pronaći više informacija i korisnih savjeta o trudnoći, porođaju, novorođenčadi. Dragocjene uspomene za vas i vaše dijete ostaju zapisane da vas prisjete svega, a usto su svi sadržaji besplatni.

Pridružite nam se ili nas posjetite na Facebook stranici www.facebook.com/trudnica.mg.hr .

Linker
20. travanj 2024 09:58