MTV VIDEO AWARDS

Trijumf Lady Gage u sirovom mesu

Dodjela nagrada MTV-a za najbolje vido spotove bila je trijumfalna večer američke po zvijezde Lady Gage :ne samo da je kući na kraju večeri odnijela osam nagrada nego je nadmašila samo sebu u ektravaganciji kreacija koje je nosila. Onu najvažniju nagradu večeri, za najbolji video spot, koju je Gaga osvojila sa spotom za Bad Romance, primila je odjevena u opravu od – sirovog mesa.

– U ovome je malo teže hodati, ispričavam se što sam malo spora večeras – rekla je Gaga te dodala kako se nije nadala tolikim nagradama te nije bila spremna na tolike zahvale. Nagradu joj je uručila Cher – koja je komentirala kako ima pari cipela starijih od nominiranih, a Gaga se našalila: – Nisam nikada mislila da ću biti u prilici zamoliti Cher da mi pridrži torbicu od mesa.

Oduševljena nagradama, Lady Gaga je, kako je obećala, otkrila ime svog sljedećeg albuma – Born This Way – te pred Cher i milijinskim auditorijem otpjevala dio naslovne pjesme.

Svoj dio pažnje i ove su godine uzeli reper Kanye West i mlada pjevačica Taylor Swift – nakon što je on prošle godine njoj, tad dobitnici nagrade, skandalozno oteo mikrofon iz ruke, ove su se godine u svojim nastupima osvrnuli na taj incident. Ona je obuzeta emocijama otpjevala novu pjesmu o ‘stvarima o kojima ne govori, ali ih ponovno proživljava’, a on je u svom nastupu dao do znanja da ga nije briga za one koji ga kritiziraju.

Linker
18. travanj 2024 04:05