ĐANI STIPANIČEV

Tribunj je naša ljetna oaza

Solist zagrebačkog kazališta Komedija Đani Stipaničev (39) odmor provodi u kući svojih roditelja u Tribunju sa suprugom Nelli (28) te kćerkicama Karlom (4,5) i Larom (2).

– Imam puno posla pa stalno dolazim i odlazim. Prošli sam vikend proveo sa svojim curama, igrajući se u plićaku kanticama i lopaticama. Stariju Karlu već sam naučio plivati, no Lara se još drži obale, a kako je pravi zvrk, iz straha da joj se što ne dogodi, ni na tren ju ne smijem ostaviti bez nadzora. Tek uvečer, kad ih spremimo u krevet, Nelli i ja imamo vremena za sebe, a naše je odredište koktel-bar Nautica – priča Đani koji će na pravi sedmodnevni odmor tek nakon promocije svog albuma “Live in Komedija.”

– S prijateljima, koji također imaju djecu, unajmili smo kuću na osami na Rabu. No, tih sedam dana bit će mi sav odmor jer me potkraj srpnja čeka nastup na Festivalu morskih orgulja u Zadru, potom pjevam na Korčuli, Hvaru i Braču, u Kninu, Šibeniku i Dubrovniku, a početkom rujna počinjem raditi i na HTV-u, kao jedan od voditelja emisije Na domaćem terenu.

Snježana Dragojević Harapin

Linker
28. travanj 2024 23:19