Foto: Karmen Poznić
MLADA I USPJEŠNA

Tri karijere Elle Dvornik

Njezin Instagram profil prati gotovo 70 tisuća ljudi, na Facebooku se taj broj penje na više od 200 tisuća, a blog “I am Ella” – o putovanjima, modi, pa i ljubavnim vezama – piše na engleskom jeziku kako bi bio razumljiv cijelom svijetu.

Ella Dvornik, 25-godišnja kći preminulog splitskog glazbenika Dine Dvornika, predstavnica je generacije koja živi u virtualnoj stvarnosti – i u njoj se prilično dobro snalazi. Zahvaljujući popularnosti na društvenim mrežama – na kojima je prisutna još od tinejdžerskih dana – i sposobnosti komunikacije s nekoliko tisuća ljudi, svoju je djevojačku razonodu pretvorila u uspješan posao. Danas je hotelski lanci angažiraju da ih promovira u svojim putopisima, zaštitno je lice proljetne kolekcije virovitičkog dizajnera Zorana Aragovića, stalna je kolumnistica Jutarnjeg lista, a sa svojim zaručnikom Charlesom Pearceom osnovala je tvrtku koja se bavi digitalnim marketingom.

Napisala Dora Ivanović

Sve o odlasku iz Hrvatske, počecima u Danskoj, selidbi u London i upoznavanju današnjeg zaručnika Charlesa te uspješnoj karijeri pročitajte u novom broju Glorije.

Linker
19. travanj 2024 15:21