Splash
KRAH TREĆEG BRAKA

Treći razvod za Drew Barrymore

Američka glumica potvrdila je šuškanja da se razvodi. Drew Barrymore i njezin suprug Will Kopelman zajedničkom su izjavom dali do znanja da će unatoč svemu ostati bliski zbog trogodišnje Olive i jednogodišnje Frankie.

– Naša obitelj se pravno rastaje, ali mi ne smatramo da zbog toga nećemo više biti obitelj. Naša djeca su centar našeg svijeta i radujemo se budućnosti u kojoj će nam one biti prioritet – stoji u izjavi Drew Barrymore (41) i Willa Kopelmana koji su se vjenčali 2012. godine, a do nedavno su o svom braku govorili samo u superlativima.

Za zvijezdu filma Charliejevi anđeli to je bio treći brak, ali i najduži – Drew je 1994. godine bila nekoliko tjedana u braku s Jeremyjem Thomasom, a 2001. godine udala se za komičara Toma Greena koji je par mjeseci nakon vjenčanja zatražio razvod.

Drew je posljednjih godina svoju glumačku karijeru ostavila postrani i posvetila se produciranju, napisala je svoju drugu knjigu “Wildflower” i uživala u vinariji Barrymore, čije je novo rose vino predstavila prije par dana i s osmijehom na licu stala pred kamere unatoč razvodu.

Linker
14. travanj 2024 16:02