ETHAN HAWKE

Treći put tata

Američki glumac Ethan Hawke (37) ­i njegova supruga Ryan Shawhughes(27) postali su roditelji male djevojčice Clementine Jane Hawke, potvrdila je Hawkeova glasnogovornica Mara Baumax.

Glumac koji je svojom ulogom u filmu “Dan obuke” zaradio nominaciju za Oscar, prošlog se mjeseca tajno vjenčao s deset godina mlađom Ryan, bivšom dadiljom svoje dvoje djece iz braka s kolegicom i vršnjakinjom Umom Thurman.

Ethanov i Umin prekid prije pet godina (razveli su se godinu kasnije) izazvao je veliku buru jer se govorilo da je on suprugu (s kojom je bio u braku od svibnja 1998.) prevario s modelom Jen Perzow. No, prava je istina bila da se zaljubio u dadilju Ryan Shawhughes, koju je za čuvanje njihove djece, desetogodišnje Maye Ray i šestogodišnjeg Levona Roana, angažirala upravo Uma.

Iako je glumac tvrdio da je s Ryan započeo vezu tek nakon potpisivanja brakorazvodnih papira, svima je bilo jasno da je baš Ryan kriva za raspad braka. Ethan je ipak pokazao da nije bila riječ o običnom – kratkoročnom – flertu slavnog glumca i anonimne dadilje. Njihova se veza nastavila, a u protekle četiri godine uspjeli su je sačuvati od očiju javnosti pa su svi bili iznenađeni kad je proteklog siječnja glumčeva glasnogovornica objavila da par očekuje rođenje svog prvog djeteta. Igrom slučaja Uma Thurman je na dan kad je objavljeno da joj se bivši muž ponovno oženio, organizirala već treću zabavu u povodu zaruka s 45-godišnjim švicarskim biznismenom Arpadom Bussonom. Naime, Uma i Arpad, bivši životni partner supermodela Elle Macpherson, s kojom ima sinove Arpada Flynna (10) i Aureliusa Cyja (5), godišnjicu svoje veze proslavili su 28. lipnja zarukama

Prvu proslavu priredili su u njegovu luksuznom domu u londonskoj četvrti Kensington gdje su im došli mnogi slavni prijatelji, među kojima i kreatorica Stella McCartney i glumica Elizabeth Hurley.

Par je zatim organizirao veliki party u svom omiljenom francuskom ljetovalištu Saint-Tropez, a prošli su petak morali pripremiti proslavu za roditelje i rodbinu u Uminom njujorškom apartmanu na Manhattanu, gdje glumica živi sa svojom djecom.

Sanja Renić Barbara Ivezić

Linker
27. travanj 2024 04:52