GWYNETH PALTROW

Treći put mama?

Holivudska glumica Gwyneth Paltrow, zvijezda filmova "Zaljubljeni Shakespeare", "Emma" i "Talentirani gospodin Ripley", završila je u ponedjeljak, 14. siječnja, iznenada u bolnici u New Yorku te je ondje zadržana preko noći. Kako nije službeno objavljeno zašto je završila u bolnici, u američkom su tisku počela nagađanja o razlozima koji su je natjerali da potraži liječničku pomoć, a među najčešće spominjanima je – komplikacija u trudnoći.

Gwyneth je, naime, u bolnicu stigla u pratnji svog supruga Chrisa Martina, pjevača britanskog benda Coldplay, a New York Daily News tvrdi da su ih drugi pacijenti vidjeli na trudničkom odjelu. Par je, navodno, bio vrlo uznemiren, a doktori su ih očekivali. Nakon toga nije trebalo dugo da krenu šuškanja kako 35-godišnja glumica i njezin suprug očekuju treće dijete.

Glumičin glasnogovornik kazao je da su to "obična naklapanja", ali je odbio reći zbog čega su supružnici bili u bolnici, izjavivši da je stvar osobne prirode. Nakon što je otpuštena iz bolnice, glumica se vratila kući gdje se odmara u krugu svoje obitelji: 3-godišnje kćeri Apple, 1-godišnjeg sina Mosesa (1) i, naravno, supruga Chrisa.

Martina Vulić

Linker
26. travanj 2024 06:08