GAGA BOŽIĆ

Tražite idealan poklon? Zavirite u kolekciju Lady Gage

Novi odjel koji se prostire na preko 2.500 kvadratnih metara prostora trgovine Barneys u New Yorku otvorila je sama Lady Gaga , noseći ekstra veliku svečanu haljinu. Vrpcu je prerezala sa ogromnim florescentnim škarama ispred stripovske fasade na ulazu trgovine te omogućila kupcima da za nadolazeće blagdane izaberu replike njenih kostima, nakita ili drugih proizvoda koje je osmislila u suradnji sa svojim stilistima.

Tako se u okruženju gigantskog pauka s likom Gage može naći razni nakit, a u boudoiru u obliku perike su postavljene njezine poznate mašne izrađene od prave kose. Nude se i slatkiši, dječje igračke, odjeća i obuća, te multimedija.

– Naći ćete razne pristupačne poklone ovdje, i to bez grižnje savjesti. To je san o svrsi muzike i kulture, a te stvari se mogu izgubiti kada se previše fokusirate na komercijalizam – izjavila je 25-godišnja Gaga na otvorenju. Kako bi naglasili smisao blagdana, Barneys je odlučio donirati 25% od prodaje Gaginoj zakladi Born This Way. Zakladu je osnovala zajedno sa majkom, a bavi se jačanjem samopouzdanja i boljitka mladih ljudi.

Linker
19. travanj 2024 04:05