JLP
ZVIJEZDA BEVERLY HILLSA

Tori Spelling zbog iscrpljenosti završila u bolnici

Poznata glumica ponovno je završila u bolnici, i iako se još ne zna točan razlog, mediji nagađaju da se ponovno radi o iscrpljenosti, piše US Weekly.

Tori Spelling (40) pod velikim je pritiskom zbog suprugovog preljuba, ali i snimanja reality showa True Tori usred bračne krize.

Zvijezda popularne serije Beverly Hills u prosincu prošle godine saznala je da ju je njezin suprug Dean McDermott (47) prevario s Emily Goodhand (28), a u prvom intervjuu nakon preljuba glumica je priznala da joj je srce potpuno slomljeno.

Tori i njezin suprug pokušavaju spasiti brak odlaskom na savjetovanje, a istovremeno snimaju i reality show u kojem otkrivaju sve svoje tajne za vrijeme bračne krize.

Poznata glumica je od saznanja o preljubu drastično smršavila, a navodno je već više puta bila u bolnici zbog iscrpljenosti.

– Puca pod pritiskom, a kad je zabrinuta, ne jede. Deanov preljub opet je aktivirao njene probleme s prehranom – rekao je Torin prijatelj.

Tori i Dean vjenčali su se u svibnju 2006. godine, samo mjeseca dana nakon što je finaliziran glumičin razvod od prvog supruga, Charliea Shaniana. Zajedno imaju četvero djece: sedmogodišnjeg Liama, petogodišnju Stellu, dvogodišnju Hattie i jednogodišjeg Finna.

Linker
26. travanj 2024 10:54