Sipa/Cropix
TJEDNI PREGLED

Top pet frizura koje su obilježile ovaj tjedan

Dolaskom vikenda, zasigurno će se ukazati barem jedna prilika za izlazak van s prijateljicama, ili snažnijom polovicom. Ako vam je dosadila frizura koju najčešće imate, možda je vrijeme da inspiraciju potražite među poznatim zvijezdama koje su obilježile ovaj tjedan.

Emma Roberts

Svoj bob, lijepa glumica i nećakinja poznatije Julije Roberts, pretvorila je u glamuroznu frizuru jednostavnim uvojcima koji su lijepo uokvirili njeno lice i dali joj notu sofisticiranosti i elegancije.

28 March 2014 - Hollywood, California - Emma Roberts. 2014 PaleyFest - Closing Night Presentation -
/ SIPA

Foto: Sipa/Cropix

January Jones

Lijepa glumica iz serije Momci s Madisona na premijeru posljednje sezone došla je sa zanimljivim pletenicama, koje su izgledale odlično u ovoj svečanoj varijanti, ali bi jednako dobro izgledale i u ležernijim kombinacijama.

02 April 2014 - Hollywood, California - January Jones.
/ SIPA

Foto: Sipa/Cropix

Lea Michele

Ružičasti ruž na usnama nije jedini hit trend ove sezone, koji je lijepa glumica i pjevačica pokazala na dodjeli Kids’ Choice Awardsa. Lažni bob je trenutačno vrlo popularan među poznatim zvijezdama.

29 March 2014 - Los Angeles, California - Lea Michele. 27th Annual Nickelodeon Kids' Choice Awards held at the USC Galen Center. Photo Credit: Russ Elliot/AdMedia/ADMEDIA_adm_KidsChoice2014_RE_110/Credit:Russ Elliot/AdMedia/SIPA/1403302335
/ SIPA

Foto: Sipa/Cropix

Jennifer Connelly

Ništa spektakularno u dugoj, raspuštenoj crnoj kosi, ali u kombinaciji sa zelenim očima izgleda odlično. Provjeren trik za podizanje cjelokupnog looka su, ponovno, suptilni uvojci uz lice.

US actress Jennifer Connelly poses before the screening of her new film
/ SIPA

Foto: Sipa/Cropix

Christina Hendricks

Crvena ili narančasta boja ne traže kompliciranu frizuru i sve što vam je potrebno je nekoliko poteza četkom i lak za kosu. Ovakav razbarušeni look prolazi u svim prigodama.

02 April 2014 - Hollywood, California - Christina Hendricks.
/ SIPA

Foto: Sipa/Cropix

Linker
30. studeni 2022 14:10