PRIPREMITE SVOJ ORMAR

Top 10 jesenskih trendova: od odjevnih komada do modnih dodataka

Prvi dan jeseni, hladnije vrijeme, vjetar, kiša i zubato sunce. Je li vaš ormar spreman za nadolazeće jesen i zimu? Pripremili smo vam 10 modnih trendova i odjevnih komada koje ove sezone morate imati u svom ormaru.

Tzv. bucket model torbi ove je jeseni pravi hit. Osim što je dovoljno velik da u njega stanu brojni jesenski i zimski modni dodaci poput kišobrana, šala i rukavica, ovaj model torbe je izuzetno elegantan i lako se kombinira s gotovo svim modnim stilovima.

Motorističke čizme su obavezan modni dodatak svim trendsetericama koje vole udobnost i jednostavnost te rokerski stil. Odlično pristaju uz traperice i parka jakne, karirane košulje i male kožne jaknice.

Kapa glavu čuva, posebice ako na sebi ima neki detalj koji ju čini dugačijom od ostalih. Kuglica od lažnog krzna ili mrežica preko lica za misteriozan dojam – biti će pun pogodak.

Kombinezoni su ovoga ljeta bili ultimativni modni hit, kako na crvenom tepihu, tako i na ulicama, a u jesenskom su izdanju dobili duge rukave i zanimljive detalje oko struka, dok su ljetne boje zamijenjene jesenskim nijansama.

Kožnate hlače svoj su veliki dolazak najavile još prošle jeseni, a ove jednostavno nastavljaju dobro utabani put. Možete birati između neobičnih boja, širih krojeva ili modela ukrašenih zakovicama – odabir je na vama, samo neka su od kože, umjetne ili prave.

Kožnata suknja zvonastog oblika odličan je retro odabir za sve trendseterice koje uživaju u znatiželjnim pogledima slučajnih prolaznika. Iznimno elegantna i ženstvena suknja biti će pravi odabir za dan u uredu ili važan sastanak.

Ima li što praktičnije od parka jakne? Odaberite model ukrašen umjetnim krznom ili vunom kako biste postigli pravi efekt. Maslinasto zelena i plava najčešći su odabir trendeseterica diljem svijeta.

Za sve obožavateljice haljina stiže dobra vijest. Dolaskom hladnijih dana ne morate se odreći svog omiljenog odjevnog predmeta, nego se pobrinite da bude napravljen od toplih materijala, a kombinirajte ga s debelim hulahopkama i visokim čizmama.

Topli puloveri svake su sezone nužan odjevni komad. Ove jeseni i zime neka izgledaju kao da su ručno rađeni, a u trendu su pastelne i zemljane boje.

Umjetno krzno uvijek je bolji odabir od pravoga. Gotove sve high street trgovine u svojoj ponudi imaju takve modele kaputa i to po vrlo sličnim cijenama. Pronađite svoju omiljenu kombinaciju boja.

Lajkajte našu novu Facebook stranicu !

Linker
24. travanj 2024 04:10