KONAČNO PROGOVORIO

Tony Parker: Odluka o razvodu nije došla preko noći

O razvodu koji veće danima puni novinske stupce konačno je progovorio francuski košarkaš Tony Parker . Naime, nakon što je u u torak prvo objavljeno a zatim demantirano kako je Parker podnio zahtjev za razvod braka u Teksasu, gdje igra za San Antonio Spurse, košarkaš je potvrdio da je zahtjev podnijela njegova supruga Eva Longoria i to na sudu u Los Angelesu, dodavši kako ga taj njezin potez nije niti najmanje iznenadio.

– Odluka o razvodu nije došla preko noći. Eva i ja smo dosta vremena proveli razgovarajući, no nismo uspjeli spasiti brak – izjavio je 28-godišnji košarkaš, dodavši kako mu je trenutno najvažnije sačuvati privatnost.

Zvijezda TV serijala ” Kućanice” zahtjev za razvod braka podnijela je nakon što je navodno u suprugovom mobitelu pronašla inkrimirajuće SMS-ove, koje je košarkaš dulje vrijeme razmjenjivao s ljubavnicom.

U pravoj holivudskoj tradiciji, cijela stvar je dodatno zamršena kada se saznalo da je ljubavnica zapravo supruga bivšeg Parkerovog suigrača.

– Iz dobrih izvora saznajem da je “bivši suigrač” u Eve Longorija – Tony Parker skandalu Brent Barry – otkrio je na svojem twitter profilu novinar Sports Illustrateda Bryan Armen Graham. Brent Barry je umirovljeni košarkaš, koji je od 2004. do 2008. igrao s Parkerom u San Antonio Spursima, a trenutno se razvodi od svoje supruge Erin.

Linker
20. travanj 2024 13:53