ZABRANJENA LJUBAV

Tony je Evu Longoriju varao sa suigračevom suprugom

U samo nekoliko dana brak Eve Longorije se od idilične ljubavne veze pretvorio u pravu holivudsku sapunicu. Naime, nakon što je u utorak prvo objavljeno, a zatim i demantirano da je njezin suprug, francuski košarkaš Tony Parker , podnio zahtjev u Teksasu za razvod braka, jučer je atraktivna 35-godišnja glumica priznala bračni brodolom.

– S velikom tugom nakon sedam zajedničkih godina, Tony i ja odlučili smo se rastati – napisala je Eva Longoria na svojem facebook i twitter profilu. Da je stvar doista ozbiljna pokazuje i činjenica da je iz svojeg imena odstranila suprugovo prezime, pa je sada na facebooku opet samo – Eva Longoria.

Njezin glasnogovornik, pak, potvrdio je da je glumica podnijela zahtjev za razvod braka, a kao razlog je navela “nepomirljive razlike”. Američki mediji te su “nepomirljive razlike” opisali vrlo jednostavno kao suprugovu nevjeru.

Longoria je, navodno, u suprugovom mobitelu pronašla inkrimirajuće SMS-ove, koje je košarkaš dulje vrijeme razmjenjivao s ljubavnicom. U pravoj holivudskoj tradiciji, cijela stvar je dodatno zamršena kada se saznalo da je ljubavnica zapravo supruga bivšeg Parkerovog suigrača.

– Iz dobrih izvora saznajem da je “bivši suigrač” u Eve Longorija – Tony Parker skandalu Brent Barry – otkrio je na svojem twitter profilu novinar Sports Illustrateda Bryan Armen Graham.

Brent Barry je umirovljeni košarkaš, koji je od 2004. do 2008. igrao s Parkerom u San Antonio Spursima, a trenutno se razvodi od svoje supruge Erin.

Linker
19. travanj 2024 00:29