ŠEF KUHINJE

Tony Cetinski skuhao novinarima doručak

Svoj novi album ‘Opet si pobijedila’ Tony Cetinski (43) predstavio je medijima na neuobičajeni način – uz doručak koji je sam pripremio i za koji je od ranog jutra pomno birao namirnice na zagrebačkoj tržnici Dolac. Tony je pripremio omlet od bjelanjaka, poslužio ga uz svježi sir, kruh bez kvasca, sok od naranče, rižino mlijeko i čaj.

Za ‘bijeli’ omlet treba uvježbati razdvajanje žutanjaka od bjelanjaka Foto: Maja Jurović

– Muče me alergije, a i ova godina mi je bila jako stresna pa sam odlučio stati na loptu, poduzeti nešto kako bi preduhitrio još veće zdravstvene probleme koji bi mi sigurno došli s godinama, educirao sam se kod nutricionista i promijenio prehranu. Zdravija prehrana nije uopće komplicirana, ja si sam pripremam doručak, iako uopće nisam neki kuhar, a tijelo mi je i više nego zahvalno na tome -otkrio je Tony te dodao kako si za doručak i ručak ponekad dopusti i kaloričnije obroke, no večera je uvijek lagana.

Zdrave obroke priprema sam, iako nije vješt kuhar Foto: Maja Jurović

Kavu, gazirana i alkoholna pića zamijenio je biljnim čajem, kojega popije i do dvije litre dnevno, a jedini porok kojega se još nije odrekao je pušenje.

– Ne pretjerujem, tri dana u tjednu se hranim zdravo, jedan dan mi je sve dopušteno pa onda opet tri dana zdravo – objasnio je pjevač svoj novi režim prehrane. Na prehranu pazi osobito prije no što kreće na turneje, koje ga fizički i psihički iscrpljuju. U prosincu kreće na turneju kojom će u osam gradova velikim koncertima promovirati novi album ‘Opet si pobijedila’, za koji u šali kaže da ga je kuhao čak četiri godine.

– Publici kao i uvijek želim ponuditi kvalitetne, pjevne pjesme, dobru svirku, produkciju i emocije – govori Tony. Favorita među 14 novih pjesama ne može izabrati jer je za album birao samo one koje su mu ‘legle’ kao pjevaču već odabir prepušta publici, a ona je nakon singlova ‘Opet si pobijedila’ i ‘Zbogom odlazim’ kao treći singl odabrala pjesmu ‘Krv’.

Tajne zdravog doručka Tony je otkrio radijskoj i televizijskoj voditeljici Barbari Kolar

Foto: Maja Jurović

Linker
27. travanj 2024 05:26