VELIKI KONCERT

Tony Cetinski pjeva za zaljubljene

Na Dan zaljubljenih, 14. veljače ove godine, Čakovec se pretvara u Grad zaljubljenih, a najljepšu točku na “i” tog dana za sve one koji vole, šire pozitivne emocije i nježnost podarit će, a tko drugi nego glazbenik čije pjesme govore upravo o ljubavi i potrebi da volimo i budemo voljeni.

Naravno, riječ je o Tonyju Cetinskom koji je za ovogodišnje Valentinovo, od svih mjesta odabrao upravo Čakovec kao grad u kojem će sve zaljubljene odvesti na čarobno glazbeno putovanje prepuno ljubavnih vibracija.

Tony će zajedno s vrhunskom glazbenom postavom i produkcijom usrećiti sve one koji odluče Valentinovo provesti s najdražima u romantičnoj atmosferi dvorane Graditeljske škole Čakovec, u potpunjenoj ljubavnim pjesmama na samo Valentinovo u petak 14. veljače od 20 sati.

Ulaznice se od srijede 8. siječnja nalaze u prodaji za parter/tribine po 80,00 kuna, a VIP 150,00 kuna na sljedećim prodajnim mjestima:

Čakovec – Caffe bar Arcus, Caffe bar Paladin, Caffe bar Lap Prelog – Caffe bar Forum Mursko Središće – Pizzeria Vuri Palovec – Domino bar Varaždin – Barfly, Caffe bar RockArt Ludbreg – Caffe bar Jura Sustav Eventim

Linker
20. travanj 2024 05:14