Damir Krajac/Cropix
NAKON UHIĆENJA RODITELJA

Tony Cetinski: Ostaje mi da se molim i vjerujem u istinu

Nakon što su jučer uhićeni Mirko i Vinka Cetinski, njihov sin, naš poznati pjevač Tony Cetinski, obratio se medijima putem Facebooka.

– Nakon više od tri godine svakodnevnog i mukotrpnog istraživanja nemaju nikakvih dokaza pa sada očajnički ponovno sumnjaju. Bit je da treba opravdati sav utrošen državni novac za potrebe istraga, a nema se dokaza. Ovo što se događa samo pokazuje da su moji roditelji u istrazi uspješno dokazali porijeklo svoje imovine koja je stečena i argumentirana kroz godine uspješnog rada. S tim se onima u istrazi naravno teško pomiriti pa se sada vještačenje na ovaj način misli poništiti – napisao je Tony i dodao:

– Nažalost živimo u korumpiranom društvu u kojem vladaju pirane i unaprijed se osuđuju ljudi bez ikakvih dokaza. To sve samo govori koliki je utjecaj Končara i njegovog odvjetničkog tima u ovoj istrazi i to me neopisivo i beskrajno plaši. Žele mijenjati činjenice svojim novcem i utjecajem, a u međuvremenu uništavaju zdravlje i reputaciju mojih roditelja i kompletne obitelji, od čega se nikada neće oporaviti- nastavio je poznati pjevač i napisao da nikoga ne mrzi te se na kraju zahvalio na podršci.

– Čistog obraza mogu reći : Svakome po zasluzi. Ostaje mi da se molim i vjerujem u istinu i pravednost sudstva. Hmmmm, možda sam naivan, ali vjerujem. Hvala svima na podršci u ovim najtežim trenucima za mene i moju obitelj.

Vinka i Mirko Cetinski danas bi tijekom prijepodneva trebali biti ispitani u riječkom Uskoku, a najvjerojatnije su uhićeni zbog malverzacija pri poreznom nadzoru.

Linker
22. rujan 2023 06:44