LJUBAV NA LEDU

Tony Cetinski bodrio medvjede u društvu nove ljubavi

Čini se da je pjevaču Tonyju Cetinskom (43) jesen u znaku novh početaka – osim što mu uskoro izlazi novi album, očito je sretan i zadovoljan i na ljubavnom planu. Hokejaški spektakl Arena Ice Fever MMXII, utakmicu između zagrebačkog Medveščaka i bečkih UPC Vienna Capitals gledao je u društvu svoje nove ljubavi, medadžerice iz Opatije, Sandre Mulvaj (38).

Novopečeni ljubavnici nisu bili opterećeni skrivanjem od fotografa te su očito spremni svoju ljubav ‘priznati’ i javno. Sam se pjevač nedavno duhovito žalio kako ga mediji povezuju sa svakom ženskom osobom s kojom popije kavu.

Crnokosa menadžerica u TDR-u i pjevač u vezi su tek par mjeseci, a u javnosti su se pokazali početkom kolovoza , kad su zajedno popili kavu u njegovom rodnom Rovinju. Tony Cetinski i njegova bivša supruga Ivana Nobilo pokrenuli su početkom godine brakorazvodnu parnicu, nakon pet godina braka , u kojem su dobili trogodišnju kćerkicu Piju. Prije Ivane, pjevač je bio u braku s Antonelom Butigan, a iz tog braka ima 14-godišnjeg sina Christiana.

Linker
28. travanj 2024 06:29