Narodni radio
GLAZBENI SHOW DALIBORA PETKA

Tony Cetinski: Andrea Andrassy me nije dobro odglumila

Popularni pjevač gostovao je u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju gdje je predstavio novu pjesmu Krik, ali i priznao da nije zadovoljan kako ga je Andrea Andrassy odglumila u showu Tvoje lice zvuči poznato.

Tony Cetinski premijerno je predstavio pjesmu autorice Aleksandre Milutinović, a otkrio je da će novi album objaviti u travnju sljedeće godine.

– Moraš biti uzbuđen kad izlazi nešto što si radio i u što silno vjeruješ – izjavio je Tony, koji je s Aleksandrom suradnju započeo na prošlom albumu, za koji mu je napisala hit Zar malo je to – pjesmu za koju mu je Nina Badrić rekla da nije za njega.

– Nina, koja je moja dugogodišnja prijateljica, rekla mi je da to nije pjesma za mene. Budući da je postala regionalni hit, ispada da ono što Nina ne prepozna je za mene bingo. Nadam se da joj se ni ova neće svidjeti – našalio se popularni pjevač, a otkrio je i da bi volio snimiti duet sa Severinom.

Tony je u kratkom izazovu Dalibora Petka priznao da nije zadovoljan kako ga je Andrea odglumila u popularnom showu, ali da su je dobro našminkali, a osim toga otkrio je i da bi volio imati još djece, da će mu najveći konkurent u nadolazećem showu The Voice biti Jacques Houdek te da je u životu donio mnogo nepromišljenih odluka.

Pogledajte video!

Linker
17. travanj 2024 22:47