GLAZBOM PROTIV MALTRETIRANJA

Toni Cetinski, Massimo i Davor Gobac rekli stop maltretiranju

Koncert školskih bendova u Vintage Industrial baru pratile su glazbene i sportske zvijezde Toni Cetinski, Massimo, Davor Gobac, hokejaš Medveščaka Marko Šakić, vaterpolisti Mladosti Ante Vukičević, Luka Bukić i Marko Martinić, rukometaši RK Zagreb CO, zvijezde Antene Zagreb Tamara Loos, Lorena Nosić, Krunoslav Belko i mnogi drugi povodom četvrte po redu akcije Antene Zagreb i partnera Glazbom reci stop maltretiranju!

U tri tjedna brojne su osobe iz javnog života Hrvatske zajedno sa slušateljima najslušanijeg zagrebačkog radija ukazivali na ovaj gorući problem i nudili rješenja. Na najbolji mogući način – pjesmom, završena je akcija u kojoj je školski bend OŠ Ivan Benković iz Dugog Sela odnio zasluženu pobjedu većinom glasova stručnog žirija te je nagrađen glazbenim instrumentima.

– Današnji je koncert divna prigoda da mladi prepoznaju glazbu kao pravi izbor. Nasilje se ne smije tolerirati i svi zajedno moramo raditi na rješavanju ovog problema. Čestitam pobjednicima ali i svim finalistima, te svim prijavljenim bendovima – izjavio je glazbenik Toni Cetinski.

Linker
26. travanj 2024 16:03