LJUBAV NA PRVI POGLED

Tonči Huljić: Vjekoslava je bila ista Olivia Newton John

Naš najproduktivniji glazbeni autor, tekstopisac i producent, koji se sa svojim bendom Madre Badessa vraća na pozornicu radi promocije albuma ‘Panika’ prisjetio se mladosti i kada je prvi puta ugledao svoju suprugu Vjekoslavu s kojom ga veže dugogodišnji brak, dvoje djece i poslovna suradnja.

Kako ste upoznali suprugu? – Imao sam 17 godina kad sam u kinu Central gledao film “Briljantin”. Izašao sam iz kina, a vani je stajala ona, ista Olivia Newton John. Kako tada nije bilo mobitela i interneta, nije bilo šanse da saznam tko je, dok je nisam ponovno susreo. Dogodilo se to godinu dana kasnije, na Splitskom festivalu, u čijem orkestru sam svirao, a Vjekoslava je sa sestrama sjedila u prvom redu u publici. Prišao sam joj čim sam završio nastup. Nevjerojatno mi zvuči kad izračunam da je otada prošlo 35 godina.

Kruno Petrinović

Kako naš, nerijetko najosporavaniji glazbenik, odgovara na kritike da su njegove pjesme postale sinonim za glazbeni neukus, je li mu žao miljuna koje je izgubio na raznim poslovnim projektima nevezanim za glazbu i na koji način ga je to promijenilo, kako sada živi i koji su mu budući planovi pročitajte u tiskanom izdanju Glorije.

Linker
23. travanj 2024 04:58