Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX
SMOTAN S DVIJE LIJEVE NOGE

Tonči Huljić pita se kako se uspio oženiti

Tonči Huljić ove će nedjelje u showu Tvoje lice zvuči poznato biti gostujući član žirija, a osim što će i sam nastupiti, ugledat će i ”samog sebe” kada na binu dođe Magazin iz osamdesetih godina.

Naime, Jasnu Palić Picukarić vidjet ćemo u ulozi Ljiljane Nikolovske, a sam Huljić će se tijekom izvedbe pjesme Kokolo prisjetiti tih davnih nastupa jedne od najdugovječnijih glazbenih skupina te prokomentirati: Gledam sad ovo i samo se pitam – pa kako sam se ja uspio oženit’? Točno si me skinuo smotanog s dvije lijeve noge, kakav sam bio.

Tonči Huljić nastojat će u ovotjednom izdanju showa biti što objektivniji: Tu ima i mojih pjesama i ljudi s kojima sam radio ili radim, nastojat ću biti što nepristraniji kao član žirija.

Poznati skladatelj, producent i glazbenik pratio je pomno sve dosadašnje emisije, kao i izvedbe njegovih pjesama, a o samom showu Tonči je rekao: Ovo je vjerojatno najbolji format ovog trenutka u svijetu.

Osim Magazina na binu showa ove nedjelje stat će i skupina Gipsy Kings koji će uz pomoć Baby Dooksa izvesti pjesmu Volare. Mario Petreković morat će se uživjeti u ulogu Lionela Richieja, a sve će zasigurno zabaviti izvedbom pjesme All Night Long. Ronald postaje Zvonko Bogdan, a nastupit će s pjesmom Evo banke cigane moj. Minea se transformira u Jennifer Lopez, a popularnu pjevačicu pokušat će nam dočarati s pjesmom Let’s get loud. Andrea će se pretvoriti u poznatog brazilskog pjevača Gusttava Limu, a Vanda ulazi u ulogu pjevačice skupine Kaoma koja se proslavila pjesmom Lambada.

Linker
16. travanj 2024 19:52