U NOVOJ GLORIJI

Tomo in der Mühlen - moje putovanje na Bali

Odmor na indonezijskom otoku zagrebačkom glazbenom producentu Tomi in der Mühlenu bio je ispunjen izvrsnom hranom, lijepim plažama, druženjem s opuštenim stanovnicima i pejzažima koji kao da su dio scenografije kakvog romantičnog filma.

– Godinama smo supruga Miriam i ja slušali o Baliju, mnogi su naši prijatelji bili na tom indonezijskom otoku, a mnogi su se onamo i zauvijek odselili. Mi smo, pak, dugo živjeli u New Yorku i Azija nam je bila predaleko, pa nikada nije bila ni u našim planovima za odmor. Istina, prije nekoliko godina posjetili smo Tajland, također vrlo popularno azijsko turističko odredište, ali unatoč prirodnim ljepotama i povijesnim znamenitostima, nismo bili oduševljeni: teško siromaštvo i izrazite socijalne razlike koje smo vidjeli nisu ostavili nimalo lijep dojam. Zbog takvog doživljaja Azije pitali smo se što uopće možemo očekivati na Baliju – govori glazbeni producent kojeg gledamo kao člana žirija u showu Tvoje lice zvuči poznato.

Kakav je utisak na njega i njegovu obitelj ostavio Bali čitajte i gledajte (jer nam je Tomo ustupio puno slika) u novoj Gloriji.

Linker
24. travanj 2024 13:57