Nenad Dugi/Cropix
DUGOGODIŠNJI MENADŽER

Tomislav Petrović - Severinin oslonac u najtežim trenucima

Severinin menadžer, čovjek u crnom koji je uvijek u njezinoj blizini, drugi je najvažniji muškarac u njezinom životu nakon sina Aleksandra, piše Jutarnji.hr .

Tomislav Tomica Petrović (45) dugogodišnji je menadžer poznate pjevačice, jedan je od pokretača Crnog mačka i osnivača Jabukatona, a bio je i menadžer benda Majke.

Severinu (42) i njezinog menadžera ne povezuje samo posao, već i prijateljstvo te joj je Tomislav oslonac u najtežim trenucima.

– Kod Sevke i Tomice sve se ispreplelo. Zajedno su od jutra do mraka. Zajedno ručaju i večeraju, on je vozi na koncerte, s njom odlazi na domjenke, dogovara joj razgovore za novine, obavještava medije o događajima iz njezina privatnog života… Ukratko, 24 sata dnevno posvećen je Severini i njezinoj karijeri – rekli su glazbenici o tajanstvenom menadžeru koji rijetko istupa u medijima.

Severina ima toliko povjerenja u svog menadžera da mu na čuvanje povjerava i dvogodišnjeg sina Aleksandra, a pod stalnom brigom ima i njezinog psa Picassa, piše Jutarnji.hr .

Linker
20. travanj 2024 14:09