Instagram
DEVET GODINA LJUBAVI

Tom i ja prošli smo kroz nekoliko teških razdoblja

Slavna brazilska manekenka prvi put je progovorila o svom braku s Tomom Bradyjem (38) i odgovorila na medijske napise kako su se nakon šest godina braka odlučili razvesti.

Gisele Bündchen (35) i njen suprug, uspješni igrač američkog nogometa, imali su popriličnu tešku godinu, koju su obilježila šuškanja o kraju njihovog braka i to usred velike afere Deflategate zbog koje je Tom bio suspendiran iz NFL lige.

– Prošli smo kroz nekoliko teških razdoblja zajedno. Imamo krize u braku kao i svi drugi – priznala je bivša Viktorijina anđelica u intervjuu s Charliejem Roseom za CBS This Morning.

Tom Brady and Gisele Bundchen attend the
Sipa/Cropix / SIPA

FOTO: Sipa/Cropix

Ipak, Gisele je naglasila kako su njih dvoje daleko od razvoda i kako su kroz teška razdoblja prolazili oslanjajući se jedno na drugo i na obitelj.

– U takvim trenucima shvatiš tko su ti prijatelji i tko te stvarno voli. Moj otac je uvijek govorio da kvaliteta života ovisi o kvaliteti odnosa koje imaš, a nas dvoje smo se uvijek podupirali, bez obzira o kakvim se bračnim izazovima radilo – izjavila je Gisele, čija je veza s Tomom bila na kušnji odmah na početku.

Uskoro nakon što su započeli vezu, otkriveno je da Tom očekuje dijete s bivšom djevojkom. Gisele je tu situaciju rijetko komentirala, a ovog puta nazvala ju je izazovom.

– Nismo bili dugo zajedno kada se to dogodilo. Nisam znala što da radim. Sve je do tog trenutka bilo savršeno. Razmišljala sam o tome da samo odem – priznala je bivša anđelica i dodala kako je sretna što osam godina kasnije ona i Tom mogu uživati u društvu troje djece – osmogodišnjeg Johna, kojeg je Tom dobio s bivšom djevojkom, te petogodišnjeg Benjamina i dvogodišnje Vivian.

Linker
27. travanj 2024 06:52