POLUGOL I TETOVIRAN

Tom Cruise postaje rock zvijezda

Tomu Cruiseu (49) očito ne prija miran obiteljski život, pa je odlučio zaposjesti svjetske pozornice kao rock zvijezda. Iako je riječ o filmu snimljenom prema mjuziklu “Rock of Ages”, bolji poznavatelji Cruiseovog karaktera posvedočit će kako uloga megapopularnog pomahnitalog glazbenika koji u kožnim hlačama i bez majice mase diže na noge hitovima Bon Jovija, Foreignera, Joan Jett, Poisona, Styxa, itekako odgovara slavnom glumcu.

Cruise, naime, ne propušta priliku zapjevati gdje treba i gdje ne treba, od kultnog Top Guna 1986., pa do sofe Oprah Winfrey, a sada je dobio priliku pokazati kakve su doista njegove vokalne sposobnosti, budući da je pjesme u filmu navodno sam izveo. K tome Tom lišen odjeće može pokazati i kako je na pragu pedesete još uvijek u zavidnoj formi.

U filmu, koji u kina dolazi na ljeto, igraju i Russell Brand, Alec Baldwin, Catherine Zeta-Jones, Julianne Hough, meksički glazbenik Diego Boneta i Paul Giamatti. Catherine Zeta-Jones glumi gradonačelnikovu suprugu i predsjednicu dušebrižničke udruge koja nastoji zatvoriti rock klub. Vlasnik kluba Alec Baldwin pokušava, pak, nagovoriti popularni bend Arsenal da svoju posljednju gažu odrade kod njega. Glavna zvijezda benda je, dakako, Cruise. U prvom se planu odvija i ljubavna priča dvoje mladih koji pokušavaju doseći svjetsku slavu.

Linker
25. travanj 2024 09:45