VRLO ODVAŽNO

Tom Cruise nadmašio sve zvijezde u Ledenom izazovu

Ledeni izazov, kako je nazvana humanitarna akcija u kojoj se zvijezde polijevaju kantom ledene vode i kojoj su se odazvali mnogi slavni, pihvatio je i Tom Cruise zajedno s redateljem Nemoguće misije 5 te su njih dvojica daleko nadmašili sve sudionike.

Slavni glumac i redatelj Chris McQuarrie prihvatili su još veći izazov od onoga da se poliju ili budu poliveni kantom ledene vode – oni su pristali da ih se opetovano polijeva kantama ledene vode.

Naime glumac Hugh Jackman izazvao je cijelu ekipu filma Nemoguća misija 5 na Ledeni izazov, no Tom Cruise i redatelj odlučili su se žrtvovati za ekipu i izdržati izazov sami. Učinili su to i stoga jer, kako su objasnili, okupiti cijelu ekipu filma Nemoguća misija 5, doista je nemoguća misija.

Ova neobična humanitarna akcija pokrenuta je kako bi se pomoglo udruzi ALS Association koja se bavi proučavanjem amiotrofične lateralne skleroze, a odazvalo joj se jako puno zvijezda. Sudionici jedni druge izazivaju da se poliju kantom ledene vodu ili u protivnom moraju donirati novac. No svi redom prihvaćaju Ledeni izazov, ali i doniraju novac.

Kako su glumac i redatelj podnijeli višestruki ledeni izazov pogledajte u videu!

Linker
23. travanj 2024 09:29