PREMIJERA U ŠPANJOLSKOJ

Tom Cruise ljubio Katie i Cameron

Između plavuše i brinete – najkraće bi se mogla opisati situacija u kojoj se sinoć, na seviljskom crvenom tepihu našao holivudski glumac Tom Cruise . U zagrljaju supruge Katie Holmes, za koju nerijetko ističe kako mu je velika podrška u životu, i filmske partnerice Cameron Diaz , 47-godišnji glumac u španjolskom je gradu promovirao svoj posljednji film “Dan i noć” na čiju premijeru se dovezao na svom crvenom ducatiju.

– U svakom filmu u kojem glumim najvažnije mi je zabaviti publiku. Radim od svoje osme godine i kao mali sam štedio novce kako bih si priuštio odlazak u kino. To me naučilo da publiku treba cijeniti – izjavio je glumac za Daily Mail,dodavši, kako se smatra sretnim jer u životu ima priliku zabavljati ljude.

Za razliku od glumčeve supruge Katie Holmes koja je za crveni tepih izabrala nježnu ružičastu haljinu, Cameron Diaz odjenula je pripijenu crnu haljinu bez naramenica te vrtoglavo visoke potpetice, u kojim se morala saginjati kako bi svom filmskom partneru udijelila pusu.

Ovo je druga suradnja Cameron Diaz i Toma Cruisea na filmsko platnu – prije osam godina zajedno su glumili u filmu Camerona Crowea “Nebo boje vanilije”. “Noć i dan” u hrvatska kina dolazi 29. srpnja.

Linker
18. travanj 2024 07:22