EKSPRESNI DOGOVOR

Tom Cruise i Katie Holmes sporazumno razvedeni

Svega dvanaest dana od podnošenja sudskog zahtjeva Katie Holmes (33) i Tom Cruise (50) sporazumno su okončali svoj brakorazvodni proces, potvrdio je glumičin odvjetnik Jonathan Wolfe za People.

– Dogovor je potpisan, slučaj riješen. Drago nam je zbog Katie i njene obitelji te smo uzbuđeni što se može posvetiti sljedećem poglavlju svoga života – stoji u izjavi. Wolfe je samo jedan iz sedmeročlanog tima Katienih odvjetnika koji je radio na razvodu te se zahvalio Tomovoj ekipi na profesionalizmu i marljivosti koja je pomogla brzom okončanju procesa. Cruiseov odvjetnik Dennis Wasser također je izrazio zadovoljstvo.

Holmes i Cruise poručili su kako im je oboma na duši prije svega zaštita kćeri Suri (6).

– Odlučni smo kao roditelji zajedno raditi u najboljem interesu naše kćeri. Obiteljske poslove želimo održati privatnima i izražavamo međusobno poštovanje prema našim zasebnim vjerovanjima te se podržavamo u našim ulogama roditelja – poručili su putem svojih glasnogovornica.

Iako taj podatak nije službeno obznanjen, izvori bliski bivšim supružnicima tvrde da će Suri živjeti s majkom u New Yorku, dok će je otac moći često posjećivati. Katie, kojoj je pripalo skrbništvo, i Suri uselile su se u trosobni stan dok se Tom nalazio u Los Angelesu u društvu sina Connora (17) i kćeri Isabelle (19). Iz izjava bivšeg para može se iščitati da je skrbništvo nad djevojčicom doista bilo ključno mjesto brakorazvodnog sporazuma.

– Oboje vole svoju kćer, no i Tom misli da bi trebala biti s majkom – kazao je prijatelj para. Prema istim izvorima Cruise nije želio da mu se obitelj povlači po blatu, a ni Katie nije željela javnu pozornost. Holmes će Suri na jesen upisati u privatnu školu na Manhattanu, dok se holivudski superstar vraća snimanju znanstvenofantastičnog spektakla Oblivion.

Prema svemu sudeći nagodba Toma Cruisea i Katie Holmes nikada neće u potpunosti izaći u javnost.

– Brojne su netočnosti u vijestima o nagodbi. Dogovor je povjerljiv i detalji iz njega neće biti otkriveni – odrješit je bio odvjetnik Wolfe.

Linker
20. travanj 2024 04:31