Tvojelice.dnevnik.hr
ULOGA MU LEGLA

TLZP Ivan Šarić odnio pobjedu u liku ekscentrične dive Grace Jones

Pobjednik četvrte emisije showa Tvoje lice zvuči poznato je Ivan Šarić. Komičar je osvojenih 10 tisuća kuna poklonio udruzi Baranjski leptirići.

U ovoj emisiji Saša Lozar utjelovio je Taylor Swift, Maja Šuput Šabana Bajramovića, Renata Sabljak bila je Toše Proeski, Ivana Marić Chaka Khan, Dušan Bućan imitirao je Shaggyja, Luka Bulić nastupio je kao pjevač legendarne grupe AC/DC, Maja Posavec kao grupa Aqua, a Ivan Šarić transformirao se u ekscentričnu divu Grace Jones – i odnio pobjedu.

Ivan je cijeli tjedan uvježbavao svoj ubojiti pogled, a odmah nakon nastupa, koji je žiri uvelike nahvalio, komičar je morao skinuti štikle. Tomo je komentirao da mu je u ovom nastupu napokon njegov stas išao u prilog budući je i Grace Jones visoka žena.

Related content

Maja Šuput otvorila je emisiju kao Šaban Bajramović, legenda romske glazbe. Đuro je rekao kako mu je došlo da prigodno razbije čašu, ali se suzdržao. Majinu izvedbu pohvalili su i ostali članovi žirija, a sve je dodatno impresioniralo što je sa sobom na pozornicu dovela i, kako je sama rekla, ‘pravu braću’ Rome.

Dušan Bućan imitirao je repera Shaggyja: Sandra je rekla kako o repanju ne zna puno i da valjda to tako treba izgledati, Tomo je primjetio da je Dušan uživao u izvođenju, a pridruženi član žirija Miran Kurspahić proglasio ga je arapskim Shaggyjem.

– Uz pravog menadžera Arapski poluotok je tvoj – rekao mu je Miran.

Related content

Renata Sabljak dobila je odgovoran zadatak i na pozornici utjelovila neprežaljenog Tošu Proeskog i izvela njegovu pjesmu Igra bez granica. Pjevačica je rekla kako je ovom zadatku pristupila s velikim srcem i poštovanjem, a žiri se jednoglasno složio da je svoj zadatak odradila dostojanstveno i biranim riječima su hvalili njenu interpretaciju.

Related content

Maja Posavec nastupila je kao grupa Aqua i izvela jednu od najprepoznatljivijih pjesama iz 90-ih – Barbie girl.

Đuro je rekao kako je uživao u njenoj izvedbi, Miran da je mislio da pjeva na playback, a Tomo da mu je bila bolja od originala.

Veoma težak zadatak dobio je Luka Bulić koji je nastupio kao pjevač legendarne grupe AC/DC:

– Ovaj zvuči kao pantera zarobljena u zoološkom vrtu – bio je smo jedan od osebujnih Lukinih komentara prije nastupa kojima je nastojao opisati koliko mu je teško pala ova transformacija.

– Hvala bogu da si završio – povikala je odmah poslije nastupa Sandra i objasnila da joj je puno draži u baladama i profinjenim izdanjima. Ostali članovi žirija su se složili te pohvalili njegov veliki trud.

Saša Lozar nastupio je kao lijepa balerina Taylor Swift:

– Imaš bolje noge od Taylor Swift – poručio mu je Miran, a Tomo je u istom tonu nastavio da mu ženske uloge jako dobro leže:

– Stalno dobivaš ženske i to blond, ali to tebi jako dobro ide – rekao je Tomo, a Sandra je pohvalila njegovu interpretaciju.

Ivana Marić kao kraljica funka Chaka Khan oduševila je žiri: Sandra je rekla kako je njena izvedba bila moćna i u maniri prave dive, a Tomo da je doista ugodno iznenađen njenom izvedbom jer Chaku Khan smatra jednom od pet najboljih pjevačica na svijetu.

Related content

U sljedećoj epizodi Luka Bulić će se transformirati u Severinu, Ivan Šarić u Elvisa Presleyja, Saša Lozar u Alice Cooper, Maja Posavec u Doris Dragović, Dušan Bućan u Technotronic, Maja Šuput u Srebrna krila, Renata Sabljak u grupu Europe, dok će Ivana Marić nastupiti kao Christina Aguilera.

Linker
20. travanj 2024 11:36