SIPA/CROPIX
NAJVEĆA PODRŠKA

Tko su žene koje stoje iza najvećih tenisača ovogodišnjeg Wimbledona

Wimbledon, koji se održava od 23. lipnja do 6. srpnja, ponovno će okupiti najuspješnije tenisače današnjice, ali i njihove ljepše polovice – partnerice koje im pružaju svoju bezuvjetnu podršku i emocionalnu potporu.

Predstavljamo vam pet dama koje će i ove godine sa tribina bodriti svoje partnere u borbi za osvajanje prestižnog naslova.

Umjetnica Kim Sears (26) i Andy Murray (27) u vezi su već devet godina i on je u nekoliko navrata priznao kako bi mu bilo jako teško bez njene bezuvjetne potpore. Kim rijetko propušta njegove mečeve, a mediji su je nekoliko puta već proglašavali ikonom dobrog stila.

Foto: Sipa/Cropix

Jedna od najboljih tenisačica na svijetu, Maria Sharapova (27) velika je potpora svom partneru Grigoru Dimitrovom (23) s kojim je u vezi od 2012. godine. On je izjavio kako mu njena podrška i bodrenje puno znače te da je ona jedna od najdivnijih osoba koje poznaje.

Foto: Sipa/Cropix

Uspješnog Rogera Federera (32) supruga Mirka Federer (36) prati na turnire kad god može. S obzirom da imaju čak dva para blizanaca, vrlo je teško organizirati zajednička putovanja, ali oni vrlo često u tome uspjevaju.

Foto: Sipa/Cropix

Maria Xisca Perello (25) djevojka slavnog Rafaela Nadala (28) drži se po strani te je se rijetko može vidjeti na navijačkim tribinama. Par je zajedno još od tinejdžerskih dana i, kako njihovi prijatelji govore, vode običan i normalan život.

Nadal's girlfriend, Maria Francisca 'Xisca' Perello, looks on during Rafael Nadal Paris Masters ATP tournament semi-final tennis match against Serbian Novak Djokovic on November 14, 2009 at the 'Palais Omnisports de Paris Bercy' in Paris, FRANCE.  Djokovic won 6-2, 6-3.
/ SIPA

Foto: Sipa/Cropix

Zaručnica Novaka Đokovića (27), Jelena Ristić (28) često svog dugogodišnjeg partnera prati na turnire te planira s njime stati pred oltar vikend nakon turnira. Očekuju dijete te se vesele proširenju svoje obitelji.

Foto: Sipa/Cropix

Linker
25. travanj 2024 13:58