DAVID HASSELHOFF

Tko spašava spasioce?

Holivudski glumac David Hasselhoff (57) tvrdi da je završio u bolnici zbog infekcije uha. Bivša zvijezda serijala “Spasilačka služba” u nedjelju se onesvjestio na podu svog doma u Kaliforniji, gdje ga je pronašla 17-godišnja kćerka Hayley.

Ona je brzo pozvala bolničare koji su ga otpremili u lokalnu bolnicu Encino,gdje je ostao do večeri. Glumac i pjevač demantirao je glasine da je pretjerao sa cjelovečernjom zabavom i opijanjem te je objasnio da je zapravo riječ o nesretnom spoju miješanja dva lijeka.Taj dan popio je lijek Antivert kako bi smirio infekciju uha u kombinaciji s lijekom Antabuse, koji svojim snažnim nuspojavama ima efekt odvikavanja ovisnika od alkohola.

-Davida liječe zbog infekcije uha, pošto je imao gadnu reakciju na miješanje lijekova. Izgubio je ravnotežu i zbog toga je izgubio svijest. Nije riječ o ponovnom opijanju – napisao je u priopćenju za javnost glumčev odvjetnik Mel Goldsman.

Glumac proslavljen ulogom u serijalu “Knight Rider” javno je priznao da se bori protiv ovisnosti o alkoholu već nekoliko godina te je više puta završio u bolnici zbog trovanja alkoholom.

Linker
26. travanj 2024 10:07