Sipa/Cropix
NAJDUŽE ZVJEZDANE ZARUKE

Tko od poznatih i slavnih najduže uživa u zarukama?

Iako zvijezde često brzo ulaze, a nerijetko i izlaze iz brakova, donosimo vam one koji su dugo zaručeni, a još duže u vezi, ali svejedno se još uvijek nisu vjenčali.

Predvodnici te liste definitivno su Oprah Winfrey (60) i njezin partner, Stedman Graham (63), koji su zajedno još od 1986. godine. Zaručili su se 1992. godine, a do danas vjenčanje se nije održalo. Poznata voditeljica prošle je godine izjavila da ona jednostavno nije tip za vjenčanja te da ona i Stedman imaju veoma netradicionalan odnos.

SipaCropix

FOTO:Sipa/Cropix

Slavna Viktorijina anđelica Alessandra Ambrosio (32) i Jamie Mazur ponosni su roditelji Anje (5) i Noaha (1), a zaručeni su još od 2008. godine. Prošle godine par je navodno prolazio kroz krizu u vezi, ali te navode demantirao je Alessandrin glasnogovornik.

Sipa/Cropix

FOTO: Sipa/Cropix

Osim Alessandre Ambrosio probleme u vezi navodno ima i Kate Hudson (34) zbog čega odgađa vjenčanje, a na popisu najdužih zaruka našli su se i bivši supružnici Brad Pitt (50) i Jennifer Aniston (45) koji su za svoje bolje polovice zaručeni od 2012. godine.

Pogledajte u fotogaleriji čija sve vjenčanja nadobudno isčekujemo!

Linker
20. travanj 2024 09:43