Tko je najbolje odjevena slavna trudnica?

Vojvotkinja Catherine od Cambridgea, glumice Halle Berry i Penelope Cruz, pjevačica Fergie i starleta Kim Kardashian trdunoće nose svaka u skladu sa svojim stilom, načinom života i profesijom.

Penelope Cruz se s početkom trudnoće potpuno povukla iz javnosti nakon što je odradila obavezu prema modnoj kući Lindex, čije je zašitono lice – proljetna kampanja te modne kuće snimljena je tako da se glumičin trbuščić ne vidi.

Na javnim događanjima ne pojavljuje se ni Halle Berry, no od paparazza koji ju hvataju u svakodnevnim druženjima s obitelji ne može pobjeći – holivudska glumica odijeva ležernu, sportsku odjeću i udobne haljine.

Pjevačica Fergie i trudnoću je dočekala kao priliku da izrazi svoj živopisni modni stil – njezine su trudničke kombinacije šarene, pune printova i neobičnih krojeva. Fergie je odlučila ne skrivati trbuh ispod širokoh tunika pa se ne ustručava odjenuti ni usku haljinu sa šarenim uzorkom.

Dvije trudnice čiji su trudnički dani i modni stilovi pod najvećim povećalom javnosti sasvim su suprotne – britanska vojvotkinja Catherine vjerna je elegantnim haljinama jendostavnog kroja, tek s pokojim komadom s diskretnim cvjetnim ili točkastim uzorkom. Trudnički trbuščić joj se jedva primijetio sve do šestog mjeseca trudnoće. Kim Kardashian, s druge strane, pak odijeva baš sve što joj dopadne ruku, bez obzira na to kako joj pristajalo

Linker
25. travanj 2024 12:54