PARALELNI INTERVJU

Tko će pobijediti - Marcela ili Goran?

Tko će pobijediti u finalu treće sezone showa Hrvatska traži zvijezdu, hoće li ugovor s Dallas Recordsom i snimanje albuma ‘zaslužiti’ Crikveničanka Marcela Oroši (17) ili Zabočanin Goran Kos (23)? Odgovore na ta pitanja saznat ćemo večeras, nakon finalne emisije RTL-ova showa, koji se uživo snima u studiju zagrebačkog Jadran filma.

Koja je vaša prednost u odnosu na konkurenta? MARCELA: Ne znam, to bi trebalo pitati moje obožavatelje. Goran i ja smo različitih osobnosti i borba će biti neizvjesna. GORAN: Mislim da nitko nije u prednosti. Marcela je draga cura, prekrasno pjeva, i tko god pobijedi, bit će zasluženo.

­­

Kako ćete proslaviti pobjedu? MARCELA: Voljela bih da jedna proslava bude u krugu obitelji, a druga s prijateljima u nekom klubu ili kafiću. GORAN: Ne znam, onako kako mi dođe u tom trenutku. Najbolje je kad se stvari dogode spontano.

Gdje se vidite nakon showa? MARCELA: Željela bih objaviti album i nastupati jer me glazba trenutačno najviše zaokuplja. Stilski se vidim u pop-rocku, s naglaskom na rock. GORAN: Volio bih ostati u glazbi, ali ne kao ulični svirač, što sam bio šest godina. Vidim se kao rock-kantautor i frontmen benda.

­

Koji vam je bio najdraži trenutak u showu, a što biste najradije zaboravili? MARCELA: Rado se sjećam prve audicije u Zagrebu te prve emisije uživo kad je ostalo samo nas petnaest kandidata. Najgori period bio mi je prošlog tjedna kad sam bolesna dolazila na probe i nastupala. GORAN: Nezaboravan je trenutak kad mi je Tony Cetinski prišao na ulici dok sam svirao i rekao da ulazim u show – bez audicije. A najteže mi je pala višemjesečna izolacija.

Damir Leljak

Linker
25. travanj 2024 06:20