ZADNJI SATI

Tjelohranitelj Amy Winehouse otkrio detalje njene smrti

Obitelj Amy Winehouse , britanske pjevačice koja je umrla u srpnju 2011.g. u 27. godini, nije mogla podnijeti boravak u istražnoj sudnici po drugi puta. Zbog nekvalificiranosti patologa koji je obavio prvu istragu, vlasti su pokrenule drugu koja je na kraju donijela isti zaključak – smrt zbog trovanja alkoholom.

Zadnjim satima njenog života svjedočio je njen osobni tjelohranitelj Andrew Morris. Potvrdio je da je bila pijana, ali ne više nego inače. Osim pražnjenja boce votke, večer prije smrti posvetila se gledanju video isječaka o sebi na YouTube portalu, što nije dugo radila, dodao je.

– Pokazala mi je i nekoliko video o dečku s kojim je nedavno izašla – ispričao je Morris i naveo da je tu večer bila u svom uobičajeno veselom raspoloženju, prenosi Daily Mail. Otišao je u 2:30 ujutro i vratio se u 10 te ju našao kako leži odjevena na krevetu, licem prema dolje, s dvije prazne boce votke kraj kreveta.

Pretpostavio je da spava, ali se zabrinuo kada se do 15 sati to popodne nije uopće pomaknula. Pozvao je Hitnu pomoć koja je samo mogla proglasiti smrt. Nalazi su pokazali da je imala 5 promila alkohola u krvi.

Njezin liječnik naveo je da je prije smrti bila trijezna 12-13 dana, ali da je počela opet piti “iz dosade”.

Linker
16. travanj 2024 02:48