HRT
POZITIVNA I ISKRENA MANEKENKA

Tina Katanić predrasude o plavušama smatra prednošću

Zagrebačka manekenka i Bingo djevojka nastupa u showu Zvijezde pjevaju u paru s Markom Toljom, a u intervjuu za jutarnji.hr priznala je da je pristala na sudjelovanje jer urednik Tomislav Štengl ima talent za nagovaranje.

Tina Katanić prva je manekenka koja nastupa u popularnom showu, a iza sebe već ima pjevačkog iskustva jer je završila osnovnu i srednju glazbenu školu te je nastupala sa Zagrebačkim mališanima . Poznata manekenka glazbenu je školu pohađala s Anom Rucner, a u intervjuu je otkrila kako se nosi s predrasudama o plavušama:

Koliko ste se često puta u životu susretali s predrasudom po kojoj su lijepe plavuše ujedno i glupe?

– Često. Ali, ne smeta mi to, tu predrasudu doživljavam kao svoju prednost. Na primjer, na Pedagoškom fakultetu na kojem sam diplomirala s odličnim uspjehom, došla sam uređena, na štiklama. Dok su ostali studenti cijelo jutro ponavljali gradivo, ja sam otišla u frizeraj. Volim izgledati lijepo, mislim da to nije mana. I ne pada mi na pamet nekoga uvjeravati da sam inteligentna, odnosno da nisam površna glupačica. Prirodna sam, pozitivna i iskrena, drago mi je da sam takva – ispričala je Tina za jutarnji.hr.

Poznata manekenka i Marko Tolja već su u prvoj emisiji proglašeni najljepšim parom showa, a žiri ih, osim komplimentima na račun izgleda, nagrađuje i dobrim ocjenama.

Linker
14. travanj 2024 05:32