JLP
ZALJUBLJENI POGLEDI

Tilda Swinton uživala u šetnji sa 18 godina mlađim dečkom

Slavna glumica i njen dugogodišnji dečko ni nakon deset godina veze ne mogu sakriti svoju zaljubljenost.

Tilda Swinton (54) i Sandro Kopp (36) uživali su u romantičnoj jesenskoj šetnji New Yorkom držeći se za ruke i ne skidajući osmijeh s lica.

Glumica, poznata po svom nekonvencionalnom životu i upečatljivom androgenom stilu, sa svojim je dečkom nakon šetnje svratila i u spa centar na masažu, koja joj je zasigurno potrebna s obzirom da trenutno radi na tri različita projekta – Trainwreck, Hail, Caesar! i još uvijek neimenovanom filmu redatelja Luce Guadagninoa.

JLP

FOTO: JLP

Tilda je za šetnju gradom koji nikad ne spava odjenula sivi kaput A kroja, sive hlače i crne tenisice, a cijelo izdanje ˝začinila˝ je sunčanim naočalama.

Slavna glumica poznata je po svojim neobičnim kombinacijama te je miljenica modnih krugova, a smatraju je ikonom stila i elegancije. Tilda na crvenom tepihu uvijek privlači pozornost, bilo izdanjem koje kombinira s natikačama ili onom koju su mediji prozvali 50 nijansi bež boje.

Slavna glumica i njen dečko Sandro upoznali su se 2004. na setu filma Kronike iz Narnije: Lav, vještica i ormar, a par je izazivao čuđenje jer su nekoliko godina živjeli pod istim krovom s njenim bivšim partnerom Johnom Byrneom kako bi on mogao sudjelovati u odgoju njihovih 17-godišnjih blizanaca Xaviera i Honour.

Tilda je uvijek inzistirala da to nije ništa nekonvencionalno te da ih John, unatoč tome što je odselio, redovito posjećuje.

– Sve je to poprilično dosadno. Otac moje djece i ja smo vrlo dobri prijatelji, a ja sam sada u sretnoj vezi s drugim. I svi smo prijatelji. Život ne mora biti kompliciran. Moraš imati suosjećanja i ne kriviti sebe kada se stvari zakompliciraju – izjavila je glumica u nedavnom intervjuu.

Linker
20. travanj 2024 10:53