GLORIA GLAM

Tihana Harapin Zalepugin: Valerija Šestić postat će top-model

­­Modni editorial Valerije Šestić za novi broj luksuznog dvomjesečnika GloriaGLAM, prvi koji je snimila u Hrvatskoj, oduševio je sve na promociji tog magazina, održanoj u VIP klubu teniskog turnira PBZ Zagreb Indoors. U njemu je 17-godišnjakinja hrvatskog podrijetla koja je osvojila svjetske modne piste fantastično pokazala kako s lakoćom pred objektivom postaje štogod fotograf traži od nje. Valerija je već sad uspješna – promociju svoje prve hrvatske naslovnice morala je propustiti zbog obaveza u New Yorku – no, pred njom je velika karijera, tvrdi njezina agentica.

– Valerija ima sreću da je vrlo lijepa, iako to nije nužno za postati top-model, ali ona ima i drugu važnu karakteristiku, a to je zanimljivost – rekla je Tihana Harapin Zalepugin , koja je otkrila Valerijin potencijal u svijetu mode.

­Posjetitelje promocije i čitatelje GlorijeGlam oduševila je još jedna djevojka, točnije djevojčica iz novog broja – Zahara, tromjesečna kćerkica teniskog para Karoline Šprem i Marcosa Baghdatisa , a posebna poslastica bila je čokoladna torta kojom je reda­kcija Glorije počastila u povodu 19. rođendana tog magazina.

­

Linker
25. travanj 2024 02:09