Facebook
POČELA DRUGA SEZONA

THE VOICE Već u prvoj emisiji dvije kandidatkinje oduševile sve mentore

Počela je druga sezona popularnog HRT-ovog showa The Voice – nastavlja se potraga za najljepšim glasom Hrvatske.

U prvoj sezoni žiri i publiku osvojila je Nina Kraljić, čiji je mentor bio Jacques Houdek, a koja je nedavno dobila i priznanje za najbolju mladu pjevačicu 2015. godine. Nina je dosad objavila pjesmu Zaljuljali smo svijet te je otkrila kako priprema debitantski album na kojem će se naći i dvije njezine pjesme.

U mentorskim stolcima i ove godine su Jacques Houdek, Tony Cetinski, Indira Levak i Ivan Dečak koji će imati priliku na audicijama između 76 kandidata birati najbolje i kreirati svoje timove.

Druga sezona ipak donosi i neke novosti – svaki mentor mora odabrati po 10 natjecatelja koje će u dvobojima spojiti u pet parova za duete te nakon toga morati odlučiti tko će nastaviti natjecanje. Ipak, u ovoj sezoni mentori će moći preuzeti po jednog natjecatelja kojega drugi mentori u dvobojima ne odaberu za nastavak natjecanja – tako će u nastavak natjecanja svaki mentor ići s po šest natjecatelja. Iduća faza je nokaut u kojem mentori suprotstavljaju po dvoje natjecatelja koji izvode po jednu pjesmu, a i tu će mentori moći preuzeti po jednoga natjecatelja kojeg drugi mentori nisu izabrali.

U konačnici u finalnu fazu showa – natjecanje uživo – mentori će ući s po četiri natjecatelja.

Prvu emisiju druge sezone s najvećim brojem kandidata završili su Indira i Tony – s njih čak troje, Ivan je odabrao dva kandidata, dok Jacques u svom timu nema još nikoga.

Odmah u prvoj emisiji sve mentore oduševile su čak dvije natjecateljice – Tajana Belina, koja je odabrala Ivanov tim, i Monika Perić koja će do pobjede pokušati doći s Tonyjem.

Pogledajte njihove nastupe!

Linker
16. travanj 2024 10:23