screenshot
THE VOICE NAJLJEPŠI GLAS HRVATSKE

THE VOICE Padanje 'u afan', prisjećanje Sedme noći i rođendan obilježili emisiju

Od 16 natjecatelja koji su prošli put od trnja do zvijezda, kako je rekla voditeljica Iva Šulentić, još jedna emisija The Voicea iznjedrila je njih 12 koji su najbliži tituli najljepšeg glasa Hrvatske.

U svakom timu bilo je četverno kandidata, a pravila su bila takva da dvoje natjecatelja izabire publika, a jednog od preostalih dvoje spašava mentor.

TIM INDIRA

Glazbeni spektakl otvorila je Ana Opačak koja je izvela klasik What a Wonderful World nakon čega ju je mentorica obasula komplimentima, kako za izvedbu tako i za izgled.

Nakon nje na pozornicu je koračio Karlo Cvetković koji je otjevao Let Me Entertain You, a svi su se složili da ih je sve uspio zabaviti.

Mateo Resman pjevao je, kako je sam rekao, opet ljubavnu pjesmu, hit Brune Marsa Grenade, a mentorica ga je nazvala granatom iz Gorskog Kotara te rekla kako je on najmarljiviji njen učenik.

Bruna Oberan izvedbom pjesme Hurt nije razočarala svoju mentoricu koja se gotovo rasplakala.

Publika je svojim glasovanjem odlučila da Ana i Bruna prolaze dalje, a mentorica je između dva preostala kandidata izabrala Matea za prolazak u daljnje natjecanje.

TIM JACQUES

Pjerino Ružević s Oliverovom pjesmom Tko sam ja da ti sudim oduševio je svog mentora koji mu je rekao da ima bogom dan glas i da je uvjeren da će se on u životu baviti glazbom.

Za izvedu pjesme Pelin i med Dine Dvornika mentor Jacques Emi Gagro rekao je kako bi i Dino zasigurno bio ponosan.

Gibonnijeve Dvije duše koje je otpjevao Dino Petić njegovog mentora navele su samo da mu poželi sreću – nije imao nikakve zamjerke.

Nina Kraljić izvedbom sevdalinke Što te nema sve je bacila ‘u afan’, kako je rekao voditelj Ivan Vukušić, a svi mentori su ustali i zapljeskali joj. Jacques je ispričao kako mu je jednom jedna časna sestra rekla da je čovjek najbliže Bogu kada pjeva te zaključio kako smo zahvaljujući Nini svi bili blizu Bogu tokom njene izvedbe. Mentori su Nini i otpjevali Sretan rođendan koji je slavila tog dana.

Tony Cetinski iskoristio je gostovanje Radojke Šverko na Drugom programu hrvatskog radija kako bi joj zahvalio što mu je prije 25 godina, kao nepoznatom pjevaču, omogućila da nastupi u tada popularnoj Sedmoj noći.

Ninu i Dina publika je izabrala za prolazak u daljnje natjecanje, a mentor je spasio Emu. Pjerino nije prošao dalje.

TIM TONY

Alen Bičević oduševio je izvedbom pjesme Freedom u kojoj je pokazao veoma samopouzdan stav, kako je zaključio njegov mentor.

Domaćom pjesmom Dođi Parnog Valjka Iva Ajduković htjela je ostaviti bolji dojam nego na svom prošlom nastupu kojim nije bila zadovoljna. Prema riječima svog mentora – u tome je uspjela.

Juri Brkljači mentor Tony došao je čestitati na pozornicu na njegovoj izvedbi te ga nazvao svojim romatičnim vojnikom, a ni nastup Sare Barbarić nije ga ostavio ravnodušnim.

Za prolazak dalje publika je odabrala Saru i Juru, a mentor Tony između Alena i Ive odlučio se za Alena koji ide u daljnje natjecanje.

TIM IVAN

Elena Stela svojom izvedbom oduševila je mentora koji je naglasio da je nastupila unatoč upali uha.

Urbanovom pjesmom Mjesto za mene Marin Jurić Čivro pokazao je da može pjevati pjesme svih žanrova, kako je rekao njegov mentor.

Mahir Kapetanović Maki je opet pjevao o ljubavi, kako je sam rekao, i opravdao ulogu mahera, bili su složni svi.

Hitom Sama Smitha I’m Not the Only One Iva Gortan došla je kao šećer na kraju, prava diva, rekao je mentor Ivan.

Iz tima Ivana Dečaka dalje prolaze Iva i Marin koje je odabrala publika i Elena koju je odabrao mentor.

U sljedećoj emisiji ostat će samo 8 najboljih.

Linker
29. travanj 2024 00:04